Biograf

Familiesøndag  den 10.04.2016 med Børnelotto  

Velgørenhedsarrangement til fordel for "sommerfugle børn"

 

Familiesøndag den 10.04.2016 med  B ørnelotto, Velgørenhedsarrangement til fordel for "sommerfugle børn",  med mange flotte små premier, og med 1. premie en helt ny Ezyroller/Speedroller!  Der vil også være Lodtrækning af et Gavekort til en børnefødselsdag i multihal-rens med 100% rabat på hallejen. (OBS: Premierne kan ikke byttes til pengebeløb!)

Dagen starter kl.10:00 med fælles morgenkaffe (kaffe, te, en sodavand per barn) med baguette, smør, pålæg eller ost. Herefter kan i spille sammen med jeres børn og børnebørn forskellige bordspil osv. Kl. 12 starter vi børnelotteriet og efter lotteriet er der lodtrækning af gavekortet.

Derefter er alle deltagere meget velkommen til at frit benytte multihallen og udendørsbaner og at nyde jeres egen medbragte madkurv. Dagen slutter kl. 15:00.

Få en hyggelig dag med hele familien og venner til blot 45,-kr. pr. person.

Børn under 2 år har gratis adgang.

Hele overskuddet  fra velgørenhedsarrangementer den 10. april 2016 vil anvendes til at købe medicin og bløde forbindinger til børn med en svær medfødt sygdom kaldet Epidermolysis Bullosa. Medicinen kan ikke købes i børnenes hjemland. 

Klub Ukraina har i år søgt tilladelse til indsamling til fordel for børn, der lider af en af verdens mest smertefulde sygdomme, Epidermolysis Bullosa og i mange lande kalder man børn med denne sygdom for ”sommerfugle børn”, fordi man anser deres hud for at være lige så skrøbelig, som sommerfuglevinger. Epidermolysis Bullosa er en sjælden arvelig hudsygdom, der gør, at huden skaller af i store blister, sår og vabler opstår ved de mindste friktioner og traumer. Epidermolysis Bullosa kan ikke kureres, men man kan afhjælpe symptomerne. Medicinen kan ikke købes i børnenes hjemland.  

Vil du deltage i velgørenheds familiesøndag i multihal-rens,kontakt senest inden den 6.04.2016
Eleonora Nicolaisen, multihal-rens.dk, +45 22823044, gerne sms. 
Hvis man glemmer at tilmelde sig, så kom alligevel! Rens, Pebersmarkvej 15, 6372 Bylderup-Bov, Danmark.

Ønsker du at hjælpe blot med en overførsel af et ubestemt pengebeløb, kan du gøre dette via mobilpay til +45 22823044 med teksten ”sommerfugle børn”