Halloween fest den 8.11.2014

Blev igen i år en succes. Der var mange flotte skræmmende udklædning - Og igen i år var der præmie til de to bedste udklædning

Der var også en lodtrækning om en fødselsdagsfest i Multihal sponsoreret af Elja Og Helmuth. Her blev vinderen Noah Buch Andresen.

Blev igen i år en succes. Der var mange flotte skræmmende udklædning - Og igen i år var der præmie til de to bedste udklædning- ved Drengene gik 1 pladsen til Christian Olesen - 2 plads Noah Christensen, ved Pigeren gik 1 pladsen til Rikke Ruhlmann og 2 plads louise Hansen

Blev igen i år en succes. Der var mange flotte skræmmende udklædning - Og igen i år var der præmie til de to bedste udklædning .

ved Drengene gik 1 pladsen til Christian Olesen - 2 plads Noah Christensen

ved Pigeren gik 1 pladsen til Rikke Ruhlmann og 2 plads louise Hansen

Der var også en lodtrækning om en fødselsdagsfest i Multihal sponsoreret af Elja Og Helmuth. Her blev vinderen Noah Buch Andresen.

Men jeg havde ikke kunnet havde gjort det uden lidt hjælp, og derfor vil jeg gerne side tusind tak til Cecilie Mogensen , som havde bagt 75 muffins ,. Jørk Westergaard og Lene Jensen for hver har doneret 100 kr ,- til Elja og Helmuth for at vi igen i år måtte få Rens Multihallen - , og tak til Rens Dansk forening for donere slush ice maskinen samt saften dertil , og ikke mindst alle de voksne som gav en hånd med ,.

Håber vi kan gøre lige så mange børn glade til næste år

Hilsen Vibeke .