Vores Indendørs og Udendørs Aktiviteter

Vores Aktiviteter

Du kan også leje store pedalgokart for 50,-kr. per time og opleve Rens på egen hjul. Sæt evt. en konkurrence (Ringridning) op, hvor en ring er ophængt i en lås mellem galgens stolper. Ringen har en diameter på mellem 11 mm og 32 mm. Hver rytter har en lanse, der kan have en længde fra 50 cm. Rytteren skal på sin GOKART eller EZYROLLER i fuld fart med lansen forsøge at få ringen. For at blive noteret for at have taget ringen, skal man med lansen rive ringen ud af låsen, og den skal forblive på lansen.

Vi har et stort udvalg af indendørs og udendørsspil og aktiviteter til hele familien!

Du kan prøve udendørsspil Stigegolf/Ladder golf,  Frisbee, Mikado gigant, Havespil Klodsmajor gigant, Domino Gigant, Ringspil, Gorodki, klassisk Kongespil-kubb-vikingspil, Have Bowlingsæt, Bocce/Boccia havespil , Dåsespil, Kaste-bold, Keglespil, Havespil Memory "Get et Land", Dart, Dropin Hood, Boldtræ til rundbold, der er Krolf og Minigolf baner, Fodboldgolf bane, Street Billard, Bordtennis og Basketball kurv - både til store og små, som er fed underholdning for alle aldre! 

Indendørs kan man spile bordtennis, billard, airhockey, fodbold, Wii, PS, V-Smile Spil og køre på vores sjove ezyrollers, plasmacars, funriders, Bobby-car og mm. 

Sæt evt. en konkurrence (Ringridning) op, hvor en ring er ophængt i en lås mellem galgens stolper. Ringen har en diameter på mellem 11 mm og 32 mm. Hver rytter har en lanse, der kan have en længde fra 50 cm. Rytteren skal på sin GOKART eller EZYROLLER i fuld fart med lansen forsøge at få ringen. For at blive noteret for at have taget ringen, skal man med lansen rive ringen ud af låsen, og den skal forblive på lansen.

 

Fodboldgolf bane
En Fodboldgolf bane, som består af flere sjove udfordringer og øvelser.
NYT i 2016: Street Billard